رگلاتور گاز چیست؟
“رگلاتور گاز” در واقع قطعه ای است که در مسیر انتقال گاز قرار میگیرد و در سراسر سیستم انتقال گاز، از چاه تا مشعل اجاق گاز، از رگلاتورها برای تنظیم فشار برای اطمینان از ایمنی استفاده میشود. رگلاتورهای گاز یا رگلاتورها ابزاری هستند که با آن ها کاهش، کنترل و تنظیم فشار گاز موجود در مخازن یا خطوط گاز رسانی انجام میشود.
به طور کلی استفاده کردن مستقیم از “گازهای درون مخزن” یا سیلندرها امکان پذیر نیست. چونکه فشار بسیار بالایی دارند. به این دلیل استفاده از رگلاتور ها برای کاهش فشار لازم است. رگلاتورها قابلیت تنظیم فشار به مقدار دلخواه مصرف کننده را دارند.
رگلاتور گاز طبیعی
از میانی که شما در حال استفاده از یک وسیله گرما زا هستید، در واقع در حال استفاده از یک تنظیم کننده گاز نیز خواهید بود.
تنظیم کننده گاز طبیعی از پنج قسمت تشکیل شده:
- پیچ
- فنر
- میله
- دیافراگم
- دریچه
مهم ترین ویژگی اصلی “رگلاتور” مورد استفاده در وسایل گرمازا خانگی، ایمنی آن است، زیرا رگلاتور میتواند جریان گاز طبیعی را محدود کند تا سوخت اضافی وارد منازل نشود. یک رگلاتور از سه عنصر مکانیسم بارگذاری، عنصر حسگر و ابداع کنترل تشکیل شده که همه آنها برای کنترل میزان فشار گاز کار میکنند.
استفاده صنعتی از رگلاتور گاز
گازها در مراکز صنعتی عموما جهت جوش و برش مورد استفاده قرار میگیرند. گازهایی مانند استیلن، آرگون، اکسیژن و یا دی اکسید کربن جهت انجام این عملیات مورد استفاده قرار میگیرند. به دلیل وجود شعله در هر دو عملیات جوش و برش مهم ترین عامل در سیستم انتقال گاز حفظ ایمنی محیط کار و کاربران می باشد. عامل دوم مهم در این بخش تامین درست و دقیق گاز در محل مصرف می باشد. کاربران در این بخش میبایست تنها از رگلاتورهایی که بر اساس نیازهای صنعتی طراحی شده اند، استفاده کنند.
استفاده از این محصول در مراکز درمانی
” استفاده از رگلاتور گاز در مراکز درمانی “تامین گاز در مراکز درمانی یکی از عوامل مهم جهت سرویس دهی به بیماران و پزشکان می باشد. مهمترین عامل در طراحی رگلاتورهای این بخش حفظ بهداشت و تامین دائمی و صحیح گاز در تمامی نقاط مصرف می باشد. انتخاب اشتباه رگلاتور و سیستم مرکزی گاز در این بخش میتواند هزینه های سنگین جانی و مالی بردوش مراکز درمانی بگذارد.
شما عزیزان میتوانید هر نوع رگلاتور گازی که مد نظرتان هست را از فروشگاه آنلاین اسدی سفارش دهید و به راحتی و قیمتی مناسب درب منزلتان دریافت کنید با ما همراه باشید .
رگولاتور گاز صنعتی
“رگلاتور گاز یا تنظیم کننده فشار گاز ، برای متعادل کردن جریان گاز و ثابت نگه داشتن آن مورد استفاده قرار میگیرد. از رگلاتورها برای تبدیل فشار زیاد گاز به فشار کمتری که برای دستگاه مناسب باشد استفاده می شود. کاهش فشار ورودی به فشار خروجی پایین تر، وظیفه اصلی تنظیم کننده های فشار است.”
از رگلاتورهای گاز صنعتی در چه مواردی استفاده میشود؟
- کمپرسورهای هوا
- وسایل نقلیه گازدار
- صنایع نفت و گاز
- صنعت معدن
“رگلاتور گاز “در طیف گسترده ای از اندازه ها و تنظیمات قابل دسترس همگان هستند.
همه ی رگلاتورها عملکرد یکسانی دارند. رگلاتورها با توجه به سرعتی که گاز به دستگاه منتقل میکند، گروه بندی میشوند و از نظر شکل و اندازه بسیار متفاوت هستند و به طور کلی به دو نوع رگلاتور تقسیم میشوند:
- رگلاتور فشار زیاد
- رگلاتور فشار کم
محل مصرف رگلاتورها
رگلاتورها در کنار نوع مصرف و صنعت بر اساس محل مصرف آن طراحی و ساخته میشوند. این تقسیم بندی به صورت زیر می باشد:
رگلاتورهای سر کپسولی
این نوع در ابتدای خط تامین گاز نصب میگردند و عموما مستقیم به سیلندر گاز وصل می شوند. هم چنین پانلهای تامین گاز در این دسته قرار می گیرند. این نوع تجهیزات امکانات بیشتری جهت آسان تر شدن کار با رگلاتور را در اختیار کاربران میگذارد. مسئولیت رگلاتورهای سرکپسولی کم کردن فشار منبع تامین گاز است و عموما این رگلاتورها دقت زیادی در فشار خروجی ندارند.
رگلاتورهای بین خطی
این نوع در طول مسیر تامین گاز نصب میگردند و فشار خروجی “رگلاتور سر کپسولی” را به صورت دقیقتری تنظیم و کم می کند. رگلاتورهای بین خطی جهت کم کردن فشار و آماده سازی فشار گاز در نقطه مصرف مورد استفاده قرار می گیرند.
رگلاتورهای نقطه مصرف
این نوع از رگلاتورها جهت سهولت تنظیم فشار گاز در نقطه نهایی خط تامین گاز طراحی و نصب میگردند. ” رگلاتورهای نقطه مصرف ” امکانات زیادی جهت تنظیم دقیق فشار تجهیزات مورد استفاده در اختیار کاربران می گذارد. با استفاده از این رگلاتورها نیازی به مراجعه به کپسول گاز یا محل تامین گاز نیست. کاربران میتوانند به آسانی در نقطه مصرف در کنار تجهیز خود فشار گاز را به صورت دقیق تنظیم نمایند.
از رگلاتورها در کجا استفاده می شود ؟
از “رگلاتور های فشار گاز” در کمپرسور هوا، آشپزی، کاهش فشار آب، وسایل نقلیه گاز سوز، صنایع نفت و گاز، و صنعت معدن استفاده می شود. عملکرد اصلی رگلاتور این است که مقدار مشخصی از گاز را عبور دهد. استفاده از رگلاتور باعث می شود که تجهیزات و ابزارها سالم بمانند. زیرا فشار گاز ها میتواند اثر تخریبی داشته باشد.
انواع رگلاتور گاز چگونه کار میکنند ؟
به صورت کلی انوع مختلفی از “رگلاتور های گاز” در بازار وجود دارد. همه ی آنها بر اساس یک اصل کار می کنند. ساده ترین نوع رگلاتور، نوع تک مرحله ای است که فشار گاز را به سطح مطلوب کاهش میدهد. اجزای اصلی هر رگلاتور شامل فنر، واشر نازک منعطف یا دیسک فلزی به نام دیافراگم و یک شیر است. همه رگلاتورها دارای فشارسنج نیستند. ما در این جا مرحله به مرحله روش کارکرد رگلاتور را برای شما عزیزان توضیح میدهیم.
خرید آنلاین رگلاتور پرسی کله قندی،“خرید آنلاین رگلاتور نیمه قوی پرسی “ ،خرید آنلاین رگلاتور فشار قوی بوتان پارس، خرید آنلاین رگلاتور فشار قوی پرسی پارس، خرید آنلاین رگلاتور بوتان خانگی پارس، خرید آنلاین رگلاتور پرسی خانگی پارس، خرید انواع رگلاتور پرسی، خرید آنلاین رگلاتور پرسی خانگی پرسی، خرید آنلاین رگلاتور پرسی دو کیلویی، خرید آنلاین رگلاتور پرسی قابل تنظیم، خرید آنلاین رگلاتور پرسی قابل تنظیم (کوچک)، خرید آنلاین رگلاتور پرسی قوی 3، خرید آنلاین رگلاتور پرسی قوی کله قندی، خرید آنلاین رگلاتور فشار قوی بوتان و… را با فروشگاه اسدی آنلاین در کمترین زمان و نازلترین قیمت تجربه کنید.
نحوه کار کرد رگلاتور گاز:
- “مرحله اول”: گاز وارد رگلاتور میشود وقتی رگلاتور را به سیلندر متصل کرده و شیر سیلندر را باز میکنید، گاز فشرده با فشار بالا وارد محفظه ی شیر رگلاتور میشود.
- “مرحله دوم”: گاز به سرعت محفظه را پر می کند.
- “مرحله سوم”: دیافراگم، در این مرحله دیافراگم پایین می رود. وقتی که دکمه کنترل رگلاتور را در جهت عقربه های ساعت می چرخانید تا جریان گاز را افزایش دهید، فنر به سمت پایین فشرده شده و دیافراگم را به پایین هل میدهد. این کار سوپاپ شیر را باز میکند.
- “مرحله چهارم”: گاز وارد محفظه فشار پایین می شود باز شدن سوپاپ شیر باعث میشود گاز وارد محفظه فشار پایین شود در این زمان گاز به دیافراگم به سمت بالا فشار وارد میکند و نیروی خلاف جهت را به فنر وارد می سازد.
- “مرحله پنجم”: دیافراگم ثابت میشود وقتی که بین نیروی وارده از سوی فنر و نیروی خلاف جهت وارده از سوی گاز به تعادل برسد، دیافراگم ثابت میشود. در این زمان گاز اجازه پیدا میکند که به آرامی و با نرخ ثابتی از سیلندر خارج شود.
- “مرحله ششم”: فشار سیلندر افت میکند بعد از مدتی که گاز درون سیلند مورد استفاده قرار بگیرد، فشار درون سیلندر افت میکند این امر باعث ضعیف شدن فشار در محفظه ی شیر میشود. با افت فشار از سمت پایین دیافراگم دوباره تحت اثر نیروی فنر شروع به پایین آمدن میکند. در این راه ورودی گاز از درون سیلندر به درون محفظه رگلاتور باز تر میشود و گاز بیشتری وارد محفظه فشار پایین خواهد شد.
- “مرحله هفتم”: فشار خروجی افزایش پیدا میکند وقتی مقدار گاز در محفظه فشار پایین افزایش پیدا کند. فشار خروجی بیشتر می شود و باعث میشود گازی درون محفظه باقی نماند.
- “مرحله هشتم”: سیلندر خالی می شود وقتی سیلندر کاملاً از گاز خالی شود، یا اینکه شما شیر سیلندر را ببندید، ورودی گاز صفر میشود و فشار سنج ها درصورت وجود، فشار صفر را نشان خواهند داد.
رگلاتورها وسیله ای برای جلوگیری از خطرات ناشی از گاز
“خطرات گاز” خطرات خیلی زیادی در ارتباط با گازهای مختلف وجود دارد که با استفاده از تجهیزات مختلف میتوان تا حدود زیادی این خطرات را کاهش داد. رگلاتور یکی از این وسایل است. تنظیم کننده فشار در بسیاری از کاربردهای رایج در خانه و صنعتی یافت می شود رگلاتور صنعتی در موارد صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد و در مصارف خانگی از رگلاتورهای خانگی استفاده می شود.
برای مثال :
- “تنظیم کننده فشار در کوره های گازی برای تنظیم گاز پروپان”
- “در کوره های گرمایش منزل برای تنظیم گازهای طبیعی”
- “در تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی برای تنظیم گازهای اکسیژن و بیهوشی”
- “در سیستم های اتوماسیون پنوماتیک برای تنظیم هوای فشرده”
- “در موتورها برای تنظیم سوخت”
- “در سلولهای سوختی برای تنظیم هیدروژن بکار می رود”
وظیفه اصلی “رگلاتور “این است که دقیقا به اندازه گازی که دستگاه بار خارج میکند به سیستم لوله کشی گاز وارد کند. این از آسیب دیدن تجهیزات و ابزار جلوگیری میکند. بدون چنین وسایلی، فشار برای عملیات تجهیزات بسیار زیاد میشود و لولهها به راحتی می ترکند..
از رگولاتورهای فشار گاز میتوان در موارد زیر استفاده کرد:
- کمپرسورهای هوا
- آشپزی
- کاهش فشار آب
- خودروهای گازسوز
- صنایع نفت و گاز
- صنعت معدن
تنظیم کننده فشار گاز در واقع یک وسیله فنری، وزن مرده یا متعادل کننده فشار است که فشار گاز را به یک خط تغذیه حفظ میکند. باید جریان گاز از طریق رگولاتور را با تقاضای گازی که روی سیستم قرار میگیرد مطابقت دهد. در عین حال، رگولاتور باید فشار سیستم را در محدوده های قابل قبول خاصی حفظ کند.
یک تنظیم کننده فشار گاز از سه عنصر تشکیل شده است:
- “عنصر محدودکننده” دریچه ای که میتواند یک محدودیت متغیر برای جریان ایجاد کند.
- “عنصر بارگذاری” بخشی که میتواند نیروی مورد نیاز را به عنصر محدودکننده اعمال کند.
- “عنصر اندازه گیری” برای تعیین اینکه چه زمانی جریان ورودی برابر با جریان خروجی است، عمل میکند.
از آنجایی که وظیفه تنظیم کننده تعدیل جریان گاز در سیستم است، یک عنصر محدود کننده در جریان قرار می گیرد و محدودیت متغیری را فراهم میکند که می تواند جریان گاز را تعدیل کند. برای اینکه این عنصر محدود کننده تغییر کند، باید نوعی نیروی بارگذاری از طریق یک عنصر بارگذاری به آن اعمال شود. یک عنصر اندازه گیری نشان میدهد که چه زمانی این دو جریان کاملا مطابقت دارند.
اجزا و تجهیزات رگلاتور
“اجزا و تجهیزات رگلاتور” رگولاتورهای گاز یک بدنه اصلی دارند و شامل تجهیزات بیرونی و داخلی می شوند. در ورودی ها و خروجیه ای رگلاتور تجهیزاتی نصب میگردد تا بتوان از رگلاتور استفاده بیشتر و دقیق تری نمود.
اجزای بیرونی رگولاتور گاز
- اتصال شیر سیلندر
- گیج فشار ورودی
- گیج فشار خروجی
- دستگیره تنظیم فشار
- شیر اطمینان
- شیر قطع و وصل خروجی
اجزای داخلی رگولاتور
- دستگیره تنظیم فشار
- فنر تنظیم فشار
- دیافراگم
- شیر اصلی رگلاتور
- فیلتر
- بدنه رگلاتور
- خروجی رگلاتور
- ورودی رگلاتور
عوامل مهم در انتخاب رگلاتور
“رگلاتورهای گاز” جهت کاهش فشار گاز طراحی و ساخته شده اند. به دلیل فشار بالای گازها و همچنین خطرات شیمیایی آنها، انتخاب صحیح رگلاتور جهت حفظ سلامتی کاربران و ایمنی محیط کار بسیار مهم است. خواهشمند است در زمان انتخاب رگلاتور حتما از متخصصان مشاوره بگیرید. آشنایی هرچه بیشتر شما با این تجهیزات به شما کمک شایانی در انجام عملیات های اجرایی در صنعت و همچنین حفظ ایمنی میکند.میتوانید همین حالا با کارشناسان تیم اسدی تماس بگیرید و از مشاوره رایگان ما استفاده کنید.
دلیل استفاده از رگلاتور گاز
ما از رگلاتورها استفاده می کنیم زیرا برای نگهداری و ذخیره سازی گازها باید آنها را تحت فشار در مخازن و یا سیلندرهایی که تحمل فشاری نسبتا بالایی دارند نگهداری کنیم لذا استفاده آنها به صورت مستقیم از مخازن یا سیلندرهای گاز به دلیل فشار بالا میسر نیست و می بایست از رگولاتورهای کاهنده فشار استفاده کنیم. از این رو این وسیله بسیار پر اهمیت و کاربردی است.
جنس رگلاتور چیست؟
رگلاتورهای گاز از چه جنسی هستند؟ جنس رگولاتور گاز تحت شعاع نوع گازی است که قرار است از رگولاتور عبور داده شود. رگلاتورها از جنسهای استنلس استیل، برنج و کروم می باشند. برای گازهای که دارای خورندگی و سمی میباشند از رگلاتورهای استنلس استیل استفاده میشود و گازهایی که خنثی می باشد و هیچ خورندگی ندارند از رگلاتورهای برنج و روکش کروم استفاده میشود.
ساختار رگلاتورها؟
به صورت کلی رگلاتورها دارای دو گیج یا مانومتر ورودی و خروجی می باشند که یکی از گیج ها مقدار فشار داخل سیلندر را نشان می دهد و یکی دیگر مقدار خروجی که مصرف کننده میخواهد، را نشان میدهد که قابل تنظیم می باشد. رگلاتورها دارای دو پورت ورودی و خروجی هستند که پورت ورودی به سیلندر نصب می شود یا اگر بین خطی باشد سمت ورودی نصب می شود و پورت خروجی به اتصالات نصب میشود.
باید بدانیم که همیشه سایز ورودی با سایز خروجی مساوی می باشد برای تعیین مقدار دبی یا فلوی گاز، هر چه مقدار قطر دهنه رگلاتور یا لوله بزرگتر باشد شما مقدار دبی یا فلوی بیشتری دارید.
در سایت اسدی آنلاین می توانید با هر آنچه که می خواهید در مورد رگلاتورها و مانومترها بدانید آشنا شوید و اطلاعات کافی به دست آوردی. از جمله : معرفی بهترین رگلاتورها در بازار ایران، مانومتر زینسر آلمان گاز اکسیژن، مانومتر گلور سوئیس گاز اکسیژن، مانومتر گلور سوئیس گاز استیلن، مانومتر گلور سوئیس گاز CO2، مانومتر کسولد ترکیه گاز اکسیژن، مانومتر کسولد ترکیه گاز استیلن، مانومتر کسولد ترکیه گاز CO2، مانومتر مکسی ایتالیا، مانومتر موریس تایوان، مانومتر طرح زینسر چین، انواع رگلاتورهای گاز و … همراه ما باشید.
انتخاب رگلاتور موضوع بسیار مهمی است تا کاربران هم بتواند نیازهای کاربری خود را تامین نمایند و همچنین ایمنی آنها در محیط کار تامین گردد.
- نوع مصرف
- محل مصرف
- خلوص گاز
- جنس بدنه
- فشار ورودی
- فشار خروجی
- تک مرحله ای یا دو مرحله ای بودن رگلاتور
- تجهیزات جانبی رگلاتور
جهت خرید رگولاتور فشار قوي، خرید رگولاتور فشار قوي پرسي، رگولاتور نيمه قوي ايران گاز و سایر رگلاتورها با فروشگاه اینترنتی اسدی آنلاین تماس بگیرید.
تنظیم کننده های گاز طبیعی چگونه کار می کند؟
پس از اینکه گاز طبیعی از چاه خارج شد و به سیستمهای جمع آوری و انتقال و ایستگاههای دروازه راه پیدا کرد، در نهایت وارد خطوط توزیع یا شبکه اصلی میشود. در حالی که گاز در سیستم توزیع است، تنظیم کننده ها جریان را از فشار بالاتر به فشار کمتر کنترل می کنند. تنظیمکنندهها احساس میکنند که فشار در یک خط از یک نقطه تنظیم مشخص شده پایین می آید و باز می شود و اجازه می دهد گاز بیشتری جریان یابد. از سوی دیگر اگر تقاضا از یک نقطه تنظیم بالاتر رود، رگولاتور برای تنظیم فشار پایین دست بسته میشود.
هنگامی که گاز طبیعی از خط اصلی خارج میشود، از طریق خط خدمات برای رسیدن به خانه ها یا مشاغل حرکت میکند. این خط سرویس احتمالا پلی اتیلن است، شاید یک اینچ یا کمتر قطر داشته باشد و از حدود 60 PSI تا ¼ PSI متغیر است. هنگامی که گاز به کنتور خانه میرسد، از یک تنظیم کننده مسکونی یا تجاری سبک دیگر عبور میکند تا فشار را تحت ¼ PSI کاهش دهد و در یک ستون آب اندازه گیری میشود.
در سراسر سیستم انتقال گاز، از چاه تا مشعل اجاق گاز، از رگلاتورها برای تنظیم فشار برای اطمینان از ایمنی استفاده می شود. رگولاتور فشار گاز دریچه ای است که با رسیدن به فشار معینی به طور خودکار جریان گاز را قطع میکند.
نحوه کار رگولاتور گاز
به طور کلی هدف از “تنظیم کننده کنترل گاز فشار قوی ” این است که فشار گازی که از مخزن پروپان خارج می شود را تا حد مطمئن کاهش دهد. این کار توسط یک دیافراگم لاستیکی که به قسمت داخلی بشقاب آلومینیومی وصل شده است، انجام می شود. فنر فشار بر روی این دیافراگم سوار می شود و به کنترل گاز خروجی کمک میکند. میتوان گفت هرچه فنر قوی تر باشد فشار گاز در طرف خروجی کمتر می شود و هر چه فنر سبک تر باشد فشار ناشی از تنظیم کننده بیشتر خواهد بود.
طریقه نصب :
۱- “رگولاتور را روی کپسول قرار داده و مهره آن را در خلاف جهت عقربه های ساعت تا حد آب بندی بچرخانید.”
۲- “شلنگ را در محل خودروی رگولاتور متصل و بابست فلزی محکم نمایید و از عدم نشتی آن با استفاده از کف صابون اطمینان حاصل نمایید.”
۳”- با چرخاندن ولوم تنظیم می توانید فشار خروجی رگولاتور را تا 50mbar میلی بار افزایش دهید.”
۴- “لازم به ذکر است قبل از بستن رگولاتور از وجود واشر لاستیکی روی رگولاتور اطمینان حاصل نمایید.”
در خانه ها یا همان نوع خانگی با توجه به میزان مصرف جهت روشن کردن شعله اجاق نیاز به فشار زیاد نیست و از خطرات احتمالی جلوگیری میشود که از فشار کمتری در خروجی برخوردار خواهیم بود. نوع بعدی فشار قوی می باشد که به عنوان صنعتی شناخته شده و در صنعت مورد استفاده قرار میگیرد که فشار بالایی در خروجی دارد.
جهت خرید “رگولاتور فشار قوي بوتان گاز” ،خرید رگولاتور فشار قوي پرسي، رگولاتور نيمه قوي ايران گاز، رگولاتور نيمه قوي بوتان، رگولاتور معمولي ايران گاز، رگولاتور معمولي بوتان و سایر رگلاتورها با فروشگاه اینترنتی اسدی آنلاین تماس بگیرید.
“رگلاتورها” در سایزهای مختلفی برای کاربردهای متفاوتی تولید می شوند. رگلاتور فشار قوی، فشار متوسط و فشار ضعیف از جمله رگلاتورهای فشار هستند. اگر بخواهیم یک تعریف کلی از رگلاتورهای فشار بیان کنیم باید بگوییم رگلاتور فشار، یک شیر کنترل است، که فشار ورودی یک سیال یا گازها را به مقدار مطلوب در خروجی کاهش میدهد.
رگلاتور فشار قوی
“رگلاتور فشار قوی” گاز مایع برای گازها و مایعات استفاده می شوند. این رگلاتورها می توانند یک محدود کننده و یک حسگر در یک بدنه باشند یا از یک سنسور فشار جداگانه و دریچه جریان تشکیل شده باشند. رگلاتور فشار قوی می تواند کاربرد های فراوانی در صنایع مختلف داشته باشد. صنایع نفت و گاز، در صنعت آب و فاضلاب و غیره. برای مثال یکی از کاربرد های رگولاتور فشار قوی بوتان در مشعل های واحد خنک کننده است، که فشار خروجی آن بیش از 500 میلی بار است.
فشار خروجی “رگلاتورهای فشار قوی” مستقل از فشار ورودی بوده و ثابت می باشد. معمولا این فشار ورودی بیش از 50 میلی بار است. جنس رگلاتور های فشار قوی عموما از آلیاژ برنج می باشد. فروشگاه اسدی آنلاین نماینده فروش رگلاتور فشار قوی پرسی، فشار قوی بوتان، فشار قوی ایران به صورت فشار قوی و نیمه قوی و معمولی با برند پارس رگلاتور می باشد .
امیدواریم که از این اطلاعات لذت برده باشید. هدف ما جلب رضایت شما و بالا بردن سطح اطلاعاتتان در این زمینه هاست. فروشگاه اسدی آنلاین با بیش از 20 سال سابقه درخشان در زمینه تولید و فروش انواع رگولاتورها آماده خدمات رسانی به شما عزیزان می باشد.در کمتر از چند دقیقه میتوانید هر مدل رگولاتوری که مد نظرتان است را از سایت ما به صورت آنلاین خریداری کنید. اگر نیاز به مشاوره جهت خرید دارید میتوانید همین حالا با مشاوران و کارشناسان ما تماس بگیرید .